Prijzen

Binnenkort vindt u hier de prijzen van onze producten. Tot die tijd kunt u ons mailen voor een prijsopgave.

(Echte) kerstbomen

Kerstbomen kunnen het beste worden behandeld met X-Mas Safe.

U kunt dit zelf makkelijk doen met ons product en een plantenspuit of wanneer u een certificaat nodig heeft komen wij het voor u doen.

Minimale afname hoeveelheid is 1 kg.

Infosheet

Behandeld-Onbehandeld

 

Blank hout binnen

Jerrycan ImpregneermiddelIMW-435 is geschikt voor het behandelen van blank hout, houtachtige platen en decormateriaal. Wordt geleverd in jerrycans van 10 kg. Kleinere hoeveelheden kunnen tegen meerprijs worden geleverd(minimaal 1 kg).

Infosheet

 

 

Hout voor buiten

Voor het behandelen van hout voor buiten toepassingen is TG-3 uitermate geschikt. Een behandeling lukt alleen bij onbewerkt en onbehandeld hout. Het impregneermiddel dient te kunnen intrekken. Ook zijn niet alle houtsoorten geschikt. Wij leveren uitsluitend in jerrycans van 10 kg. Of wij wel of niet kunnen behandelen en een certificaat daarop afgeven hangt af van de sitatie en bovengenoemde restricties.

Infosheet

 

Synthetisch textiel

Jerrycan ImpregneermiddelVoor overwegend synthetische stoffen kunt u IMK-433 gebruiken. Dit wordt geleverd in jerrycans van 10 kg. Desgewenst kunnen wij tegen meerprijs ook kleindere hoeveelheden leveren(minimaal 1 kg).

Textiel kan men dompelen of sprayen met een hogedruk- of plantenspuit. Het textiel dient na het besproeien aan de achterzijde handvochtig aan te voelen.

Infosheet

 

 

Fero Brandbeveiliging